HTML

Napi hülye név

Nevek, melyek ünnepelnek, és olyanok, amelyekkel minden nap ünnep. Hülye neved van? Nem vagy egyedül!

Friss topikok

  • laktu: Hát igen. Engem is utólért az a bizonyos 15 perc hírnév! Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan t... (2010.04.24. 19:28) Bolondos nevek 1.

Linkblog

Archívum

Bolondos nevek 1.

2010.04.14. 10:50 nevnap

Jaja, értem én. Ez a fajta gúnyolódás a legszemetebb, mert a nevéről aztán igazán nem tehet az ember. De nem a mai világban. Mert például ha engem úgy neveznének, mint az elkövetkezendő napok/hetek/hónapok cikkalanyait, bizony 18. szülinapom álmosan égre kúszó napja már az okmányiroda ajtajában melengetné gyenge sugaraival a kezemben tartott névváltoztatást kérő űrlapot.

Ettől függetlenül az igazságosság jegyében minden nap két nevet teszünk itt közszemlére. Az egyik olyan lesz, ami maximum bűnös hanyagságot feltételez - az alap sajnálatosan túlfejlett szülői humorérzék mellett -, mert viselője nem változtatta meg idejében.

A másik viszont egyszerű hülyeséget mutat, lévén viselője önként tette ki magát a háta mögött kuncogva összenéző lesajnálásnak azzal, hogy saját maga változtatta meg nevét.

Ez utóbbiból a hazai "celebviág" szerencsére kimeríthetetlennek tűnő anyaggal kedveskedik nekünk. Mai első versenyzőnket is innen kukáztuk - nagy esély van rá, hogy ez a kategória mindig  innen lesz feltöltve.

 

Ő pedig Bódi Sylvi.

A divattervező, modelliskola vezető "karrierjét" - milyen meglepő - szépségversenyeken kezdte, ahonnan az itthon már szinte kötelező út vezetett a létező összes férfimagazin vetkőzős oldalaira. Külső adottságait azért nem méltatjuk, mert ez nem az a fórum, belső adottságairól pedig adjon számot a keresztneve. További információkat a hölgyről saját weboldalán szerezhettek.

 

Mai vicces nevünk pedig a Greenlight Budapest Reklámügynökség Kft. Ügyfélkapcsolati igazgatójának tulajdona.

Így hangzik: Salát Anita

Ez a név igazából szerintem a legvédhetőbbek közé tartozik, így nem biztos, hogy ha az enyém lenne, megváltoztatnám. Egyedül arra kéne vigyáznom, nehogy olyan céghez kerüljek, ahol az emailszabályok a vezetéknév+keresztnév első betűje @ cégnév.hu címet írják elő. Vagy ki tudja, lehet, hogy pont ilyet kéne keresni, a könnyebb megjegyezhetőség érdekében.

 

Ha hasonló neveket találtok mélben lehet zúdítani.

4 komment

Címkék: modell nevek bódi sylvi salát anita

A bejegyzés trackback címe:

https://napinev.blog.hu/api/trackback/id/tr991920138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wywern · http://www.narancsoskacsa.blog.hu 2010.04.14. 11:46:32

Hiánypótlóóóó!!!

Bódy Sylvy nekem is is csípi egy ideje a szemem

Vajon az ipszilonnal jelezné, hogy felette áll névrokon Gusztiéknak? :)

Kaktuszmajom · http://szupergyors.blog.hu 2010.04.14. 12:31:32

@Wywern:
Hmpf!
Na így kell kultúráltan "lenorvégozni" valakit :)

Egyébként végre egy blog, ami nem a politikával foglalkozik :) Már a szóvicces oldalon is "indulaVONAt"-oznak.

Bár ha a Kövér vicces névnek számít pl... De ugye nem?

nevnap 2010.04.14. 12:33:08

@Nevermoore:
Nem bizony! A fasorban sincs :)

laktu 2010.04.24. 19:28:21

Hát igen. Engem is utólért az a bizonyos 15 perc hírnév! Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan találtatok rám?!
Érdekes, de még egy ilyen nem hétköznapi névvel, mint a Salát Anita sem jutott eszembe nevet változtatni. Elismerem, a bemutatkozásnál kell egy kicsit magyarázkodnom, de ez inkább segít az ismerkedés első néhány percében. A széles mosoly pedig mindkét fél részéről garantált. :-)

Üdv.

Salát Anita
süti beállítások módosítása